O podjetju

Pregled
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989, področje delovanja pa obsega projektiranje, izgradnjo in vzdrževanje energetskih sistemov v energetiki, tehnologiji in procesni ter hišni tehniki. 13 zaposlenih predstavlja zagotovilo za kakovosten in razvojno naravnan pristop pri reševanju problemov s področja energetike.

Področje delovanja
Naročnikom nudimo celovito rešitev, ki zajema idejno zasnovo, projektno dokumentacijo, izvedbo tehnične rešitve ter avtomatizacijo in vzdrževanje sistema in vgrajene opreme.

V podjetju je organizirana aktivna servisna skupina, ki pogodbeno vzdržuje kompleksne energetske sisteme na referenčnih objektih (Telekom Slovenije d.d., Pivovarna Union d.d., Grand hotel Union d.d., Kemofarmacija d.d., Narodna galerija), prav tako pa tudi daljinsko nadzoruje njihovo delovanje.

Partnerstvo
Poleg storitvenih dejavnosti naše področje delovanja zajema tudi trženje proizvodov blagovne znamke Trend. Tržimo celoten program opreme za avtomatizacijo in regulacijo, ter nudimo strokovno tehnično podporo in servis opreme.

Skrb za okolje
Z znanjem in izkušnjami, ki jih delimo skupaj z našimi strokovno usposobljenimi sodelavci, smo pripravljeni vsak vaš problem obravnavati kot naš izziv in ga, ob upoštevanju skrbi za ohranjanje čistega okolja, spremeniti v učinkovito rešitev, tako pri industrijskih aplikacijah kot pri hišni tehniki.